dilluns, 30 de juliol del 2007

Benet Maimí Poulidor, l'etern segon!


Comencem, recordant un somni que acabà en un malson... Una nit d’estiu, en Benet somià...

Abans d’ahir em vaig despertar i em vaig trobar a l’oposició del Parlament de Catalunya (novembre 2006). Ahir vaig llevar-me tot ensopegant mirant-me al mirall... estava altra vegada a l’oposició, aquest cop, però, a l’Ajuntament d’Arenys de Mar (juny 2007).

[suor freda, son alterat, somnolència inquieta, vida noctàmbula de ratapinyada...]

I s’aixecà maleint els ossos, tot dient:

Quin malson! Sempre sóc segon... Tan d’esforç per arribar sent segon... Com en POUlidor!!!!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Des del “Rial Sinerenc” ens hem permès el luxe d’interpretar el típic malson de l’unionista parlamentari i municipalista arenyenc.

Fora bromes! Malgrat les falses expectatives, ens preguntem: Quina classe de President (Comarcal) d’Unió Democràtica de Catalunya és aquell que no uneix la federació i que acostuma a separar les faccions feligreses? Potser és que els demòcrates-cristians necessiten sortir de l’armari i campar per si sols?

Bé, continuant amb la broma (inevitable!); pensem, ara que ja s’ha acabat el Tour du la France 2007, que cal fer memòria i recordar aquell ciclista que sempre arribava segon a cadascuna de les metes. Per molt que esbufegués i treballés el físic de valent, mai obtenia la victòria... És bo recordar bells moments, que també vells és clar. Pobre Poulidor!

Tot tancant el parèntesi ciclista, el Concili dels Doctors Sinerencs es qüestiona encara la finalitat i el per què de l’estancament perpetu d’Unió, i del seu líder també. Un home que pot presumir d’haver treballat a: La Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona (1978-1985), com a guia, delegat i coordinador a Julià Tours (1985-2000) i com a professor de màrqueting i economia a l’Escola de Turisme ETB (1990-1995); director del Pla Turístic d’Aranjuez (1999-2001), director gerent de Turisme Juvenil de Catalunya (TUJUCA) (2001-2004) i professor de màrqueting i turisme a la EUM (UPF) (1995-2006)... En definitiva, un excel·lent treballador... Per què, per què i per què no està al capdavant de la llista de CiU Arenys de Mar? (Llancem la pregunta al vol pels arenyencs i arenyenques que ens visiten).

Nosaltres tenim una modesta teoria... Potser és perquè Convergència és maimona, provinent del típic maimó, i Unió està en el pou i sense cap mena de corriola per treure-la de l’abisme unionista arenyenc!

Malauradament, la seva tasca parlamentària no ha estat fructífera. Els contactes, que tenim al Parlament, ens ho corroboren. En Benet té una facilitat enorme en desorbitar-se dels afers intrínsecs de la nació, bé de les dues nacions: la nació catalana i la nación española (by Duran i Lleida);... El flamant diputat s’adorm per tot arreu i sobretot des l’últim escó... Quina vergonya!

En conclusió, estant a l’oposició permanent, tant al Parlament com a l’Ajuntament, l’Il·lustre Senyor Maimí caldrà que faci un Postgrau en COEI (Ciències Oposicionals d’Estancament Indefinit) per entretenir-se durant la poca feina que té o bé especialitzar-se en el dòping en cafeïna perquè el son no el torni a destorbar...

Benet Maimí i Pou, reps una abraçada des de la redacció de “Rial Sinerenc”!

PS: Els companys de l’Agenda ja ho deien: “De morros... per falta de vots!”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pel que veig és a prop dels de Ciudadanos. Aprofito el missatge per compadir-me dels dos escons del partit Groc que són al costat dels del blau, clar ;-)