dissabte, 16 de juny del 2007

Premen el botó per executar un govern rodó!

BOOOM! >> Volen dinamitar el nostre poble!

Aquesta ha estat la premissa que ha llençat al vol el nou Govern Municipal entrant. No dinamitar la vila per amor a l’art, noooooooo eh, sinó fer volar pels aires la polseguera convergent i el borrissol pepero. Per altra banda, el distingit veí Blanchar, com no, ha donat el tret de sortida tot encenent la guspira per escalfar, encara més, el Govern sortint. Si és que ja tenia raó el nano! Rubirola és un llop amb pell de xai! Evidentment, el senyor i degà del conservadorisme i liberalisme arenyenc, treia foc pels queixals! Ningú, excepte ell, ha rebut algun el·logi... Només la princesa Saragossa ha estat la qui ha rebut el seu bes, tot retornant-li el mocador de la legislatura del 2003-07 perquè el guardi en el baúl de los recuerdos.

També ha estat un dia d’imperatius legals per les esquerres i un dia de: “callo i atorgo”, per les dretes; llevat del pastisser interestelar Estanislau Fors Forçut, el qual també ha dit que jurava el càrrec de regidor per imperatiu legal. Si és que a Unió hi ha remor de fons i, és clar, el militant més jove d’aquest partit, molt en el fons de l’obrador, és d’esquerres i nacionalment desacomplexat. Però qui mana, el flamant diputat Maimí, és qui dirigeix la batuta de l’unionisme arenyenc... Un altre regidor que reposa ben endins del pou (fent honor al segon cognom de l’artista “còmic&grotesc”).

Finalment, la fera ferotge ha entrat en còlera! Rubirola, Miki pels més pròxims, deambula en una nau sense rumb. El fred de peus és descumanal! L’ex-Dama d’Honor, Marta Sala, encara plora... Com gairebé tota la flota convergent i la democràta-cristiana! L’orquestra ploramiques sona i sonarà durant els propers quatre anys... Que Déu ens agafi confessats!

Mentre uns es mengen els mocs, d’altres tiren coets. Ponsarnau no arribarà a la Revetlla de Sant Joan sense havent-se cremat les mans. Igual els hi passarà els cadells del líder republicà: Jordi Pera i Marc Soler. Per cert, el darrer sembla moix... (“Rial Sinerenc” investigarà per què).

No és el cas d’iniciativa. Els verds, verde que te quiero verde, estan que trinen! Oriol Ferran no toca vores, pura luxúria! En canvi, la número 2, Isabel Roig, sembla estar saciable: s’ofega amb un got d’aigua; més vermella i explota!

Finalment, el nou batlle, el senyor Ramon Vinyes, ha acabat la cerimònia cridant un “Visca Arenys, Visca Catalunya!”, seguint, com no, el patró del mentor, el President Montilla. Igual de fluït era el discurs de la jove Lorena Estrada (encara no s’ho creu l’afortunada). Tomàs Salazar i Xavier Febrer són tòtems bàsics pel nou projecte; els pocs qui han assumit de ple el càrrec i la nova tasca que els ha de conduir al compliment de les propostes del govern entrant.

Des de la redacció de “Rial Sinerenc” encoratgem els regidors que formen govern per fer polítiques de debò i no pantomimes com les que s’han fet durant trenta anys (suposadament democràtics) i, alhora, acompanyem en el sentiment a CiU i PP: bona oposició i màxima serenor!

Molta sort! Penseu que estareu totes i tots en l’ull de l’huracà del “Rial Sinerenc”!

Menys plors i més feina!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona pel bloc! Felicitats als promotors o els qui hàgiu tingut la genial idea.

PS: Espero riure tant com avui ;)!

Drs. Calamarenys, Sabatetes d'Arenys & Aranyó Rip ha dit...

Moltes gràcies anònim! "Rial Sinerenc" intentarà estar a l'alçada de les teves expectatives.