diumenge, 17 de juny del 2007

Miquel Rubirola, l'alcalde dels feligresos

Arenys de Mar gaudeix d’un personatge que sens dubte ha deixat petjada a la vila. A les eleccions del 1995 va arrasar. Es va prendre un respir amb les del 1999 per contraatacar les del 2003. Malauradament, el 2007 la ciutadania l’ha castigat! I de valent!

Miquel Rubirola i Torrent, amic de molts i enemic de la majoria, ha estat sempre al poder. Mai ha après a estar a l’oposició, pràcticament no l’ha coneguda. Des de la redacció de “Rial Sinerenc” en fem una valoració: “l’ex-alcalde i líder de CiU marxarà de l’oposició perquè és un gentleman i no podria estar-ne sense controlar la gestió del poble. A la seva edat, a punt de jubilar-se, no es trencarà el cap en burxar el tripartit d’esquerres!”

Com que no volem pecar d’ingenus a l’hora de premeditar algun que altre possible supòsit, li recomanem al senyor Rubirola que com a deure democràtic es quedi a l’oposició i n’aprengui a estar, així com domar les bestioles que l’acompanyen perquè agafin experiència. L’encoratgem per la seva nova tasca i perquè faci recuperar la il·lusió en els seus feligresos que el van deixar de votar.

Rubirola, l’home del bigoti i cabell canosos i d’un somriure esforçat, ja és història! Tot i així, és i serà un dels puntal de la democràcia arenyenca. Malgrat els entrebancs que li han sorgit en aquests dos darrers anys, l’honorable Rubirola ha marcat paquet quan ha convingut; i encara el marcava dissabte en el seu últim ple com a batlle d’Arenys de Mar.

Rial Sinerenc” recomana el seu doble: Ned Flanders (Simpsons) ja que, com que no veurem en Miquel tan sovint com fins ara, almenys tant la mainada que creix com el conjunt de la ciutadania en gaudirà a diari a la sèrie de dibuixos animats que hi ha a la televisió (no direm el canal, és clar). En el fons, tots l’estimem! Oi?

Esperem que es cuidi, que s’ho passi pipa amb la jubilació que comença a trucar-li les portes i que es calmi d’una vegada. No és bo que s’alteri de mala manera...

Miquel Rubirola i Torrent, reps una abraçada des de la redacció de “Rial Sinerenc”!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui és Ned Flandes......una pista si us plau !!!!!!

Drs. Calamarenys, Sabatetes d'Arenys & Aranyó Rip ha dit...

Ned Flanders: Personatge de ficció de la sèria Els Simpsons (www.thesimpsons.com). És l'estimat veí de la familia Simpsons.

Anònim, no et faci por posar el teu nom. En aquest blog les normes ja han estat posades, el nostre codi ètic: el Reial Decret de Nova Planta,

salutacions

Drs. Calamarenys & Sabatetes d'Arenys

I a vosaltres Sinerencs us animem a que comenteu!

Drs. Calamarenys, Sabatetes d'Arenys & Aranyó Rip ha dit...

http://es.wikipedia.org/wiki/Flanders

Anònim ha dit...

Els Simpsons els conec....però l'estimat vei fictici.......jo tampoc.....ho pesco....Perdoneu. Mallorca1 R Pudrit 0. És que no puc mirar el futbol.......el veí és culé?

Drs. Calamarenys, Sabatetes d'Arenys & Aranyó Rip ha dit...

Des de la redacció de "Rial Sinerenc" creiem que Ned Flanders és el doble ideal! I més quan representa el model de devot i alhora és un satanàs... Personalitat dual d'en Rubirola? (Deixem la pregunta a l'aire).

Desconeixem si és "culé"! Per cert, el Bernabéu s'esfonsa amb el gol del Mallorca i el gol d'en Puyol a Tarragona. Barça més líder que mai!

Anònim ha dit...

Ara ès menys lider que el madrid.

A veure com porteu el bloc aquest i espero saber qui sou aviat (potser ho trobare i tot) XD