divendres, 22 de juny del 2007

Oriol Pan, un somni verd que ja s'ha fet gran


Dins del país de mai més, uns espessos núvols al·lucinògens verds, d’una gran fumarola de la vila d’Aigua Viva Kingstown, van veure néixer el nostre apreciat Ferran Pan. En mica en mica, el morbo i el delit per tocar cuixa van fer que l’artista amb més iniciatives populars, baixés al cinc cantons d’Arenys de Mar on finalment ha trobat un coixí per dormir en el carrer més ample del poble.

Del vol solitari, ha passat a una volada internauta i esbufegant, la qual ha fet que hi hagin dos coloms de la pau per damunt del sostre de l’Ajuntament. Que ningú confongui les gavines marines del PP (els albatros), quedeu-vos amb el colom d’en Picasso.

Sens dubte, l’orgiàsticSom-hi!, som-hi!” ha sabut seduir l’electorat. Oriol Ferran i Riera encara tremola del coit d’unes urnes siderals! És tanta passió la que desprèn, que prefereix anar vestit d’un verd esperança per tal que tot plegat no sigui un coitus interruptus i que la flor que va esclatar el 27 de maig passat, aquesta primavera que acomiadem, duri quatre i els anys que calgui!

Gestionarà, però, una cartera delicada... Ho sentim per ell... La joventut, el sac de gemecs mal avingut, estarà en el seu punt de mira! Així doncs, segons sabem per talps de VilaWeb Arenys i de la seva empresa Ample 24, el comunista de dretes impulsarà una campanya sensibilitzadora perquè la pau regni a hòsties. Ja diu el refrany que “cal prevenir abans que curar”, doncs bé, Ferran Pan posarà càmeres webcam a dojo per cadascuna de les places i tots dels carrers; la riera (fent honor al seu segon cognom) no farà falta perquè té el do de sentir-la a flor de pell.

En vistes d’un estat de setge, com el gulags soviètics (en aquest cas, malauradament arenyenc), “Rial Sinerenc” emet a la població arenyenca a forma de ban informatiu i cibernauta, que tot aquell i tota aquella que comprengui entre els 16 i 28 anys serà vigilat detingudament, observat des de les lloses que trepitgi i, alhora, serà objecte de control d’alè jamaicà i mam calisayrenc...

En conclusió, el comparem amb Peter Pan perquè haurà de fer de justicier i somriure als infants tot fent-los festetes a tort i a dret. El “Rial Sinerenc”, però, té la solució a la pressió mediàtica... Si voleu ser lliures d’opressions, acolliu-vos a sagrat! La plaça de l’església us protegirà perquè és exempta de falçs i martells!

Malgrat el règim colpista d’una terra de xauxa sinerenca, Ferran Pan, molt murri ell, farà que ningú treballi i tothom visqui regaladament en abundància. Ja sabem com acaben els països imaginaris: d’il·lusions merescudes a utopies de l’Havana tropical!

Oriol Ferran i Riera, reps una abraçada des de la redacció de “Rial Sinerenc”!

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Redacció del Rial,
una correcció que és important, per evitar malentesos, és que no tinc cap vinculació laboral amb Ample 24. Es tracta d'una cooperativa que, actualment té quatre socis, i jo vaig ser-hi de l'any 1994 fins a inicis de 2004, quan vaig accedir al càrrec de STSI. És important, atès que A24 treballa per l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

La meva activitat professional és a CREA'T. Podeu anar a www.creat.cat on hi trobareu un CV actualitzat. CREA'T té la seva seu arenyenca al mateix local dels Cinc Cantons, on també hi ha Arenys.Org, una associació de la que en vaig ser el primer president però que ara no hi tinc cap càrrec, ni responsabilitat... encara que en faig servir el correu electrònic.

Cordialment

Oriol

Drs. Calamarenys, Sabatetes d'Arenys & Aranyó Rip ha dit...

Totalment d'acord Oriol! Hem mencionat "Ample 24" perquè vius al carrer ample número 24 i, a més a més, tens amics molt propers de l'empresa en qüestió.

PS: Tot i així, segueixes a l'amagatall del Cinc Cantons!

Una abraçada verda Ferran Pan!

Anònim ha dit...

Oriol, enlloc de corretgir a seques el Rial Sinerenc, per què no opines de la "iniciativa" que han tingut aquests promotors?

Anònim ha dit...

Doncs espero cobrar pels meus drets d'imatge!

Anònim ha dit...

"La plaça de l’església us protegirà perquè és exempta de falçs i martells!"

http://www.radioarenys.cat/fotografies/00624.jpg

Anònim ha dit...

jajajjajaja

quin riure! sou la perla de la política arenyenca! endavant!

Anònim ha dit...

insolación: ara ni pintades tatxades ajjaja, la paret està pintada del color crema... quina pena no? seria bo que l'Oriol Ferran passés per allà i veiés el mateix de la foto ajajajajaj no?¿

Rial Sinerenc, no ho faríeu extensible a Arenys de Munt?

> Voldria riure més!

Drs. Calamarenys, Sabatetes d'Arenys & Aranyó Rip ha dit...

1) Oriol, podries contestar a les peticions d'en Cesc?

2) 1r Anònim: de quins drets d'imatge ens parles?

3) Insolación ajada: molt ben trobat ;)!

4) 2n Anònim: Si nosaltres som la perla d'Arenys de Mar, vosaltres, la ciutadania, sou la cloïssa que ens manté en vida!

5) Pep: Vam sondejar la idea, però tenim cor sinerenc... poques arrels ens uneixen amb més aMunt! Possiblement algun dia en farem al·lusió... qui sap? Si seguiu portant-vos igual de bé jejejeje...

Anònim ha dit...

calamarenys i sabatetes,
no he respost a en cesc perque no m'ha agradat la manera amb el que m'exigia que opinés sobre el bloc. Al dir "enlloc de..." m'ha semblat que li era ben igual el que pogués estar dient... i penso que es prou important el que estava aclarint, per evitar possibles comentaris o informacions malintencionades. "L'embolica que fa fort" és una estratègia que a Arenys funciona i ja l'he(m) patit altres vegades.

Respecte al Rial Sinerec estic admirant de la capacitat de producció que teniu. Més enllà de poder compartir o no algunes de les opinions, em sembla bo disposar d'un espai que pugui acompanyar l'activitat política local, amb ironia i frescor i espontaneïtat dels comentaris.

El bloc és impecable, en redacció, maquetació, tractament gràfic, i, fins i tot en els usos d'Internet. No sóc l'únic que 'barrina' (dit sense segones) qui pot haver-hi al darrera. Aquesta tarda em deien que jo segur que ho sabia. I li he dit, i us asseguro que vaig ben desconcertat.

Sort en el projecte.

Anònim ha dit...

Oriol, aludit pel tema de barrinar t'haig de dir que encara que la majoria de fotos que surten en aquest bloc son meves i no ho diu en lloc (ho dic per alló de la propietat) jo no hi tinc res a veure, es a dir, que seguim barrinan

ep i de bon rotllo, eh!
el barrinaire

Drs. Calamarenys, Sabatetes d'Arenys & Aranyó Rip ha dit...

Benvolgut Barrinaire,

les nostres fotografies estan extretes integrament del web de Ràdio Arenys.

Salut

Anònim ha dit...

Benvolguts Drs. Calamararenys & Sabatetes d'Arenys,
sense ànim de polamitzar, però estaria be que al costat de la foto captada o a peu de l'article possesiu la font d'on es extreta la foto o l'autor, ja que cada foto te un propietari que pot ser l'autor mateix o algú altre i això estaria be que ho respectesiu.

bona feina!!
ep i de bon rotllo, eh!!

Anònim ha dit...

foteu pena tant tu Oriol burxant com tu Xavi donant-li corda... barrineu els dos i santes pasques carai!

Quin infantilisme polític! I això que és municipal eh!

De bon rotllo jajajaja

Anònim ha dit...

Deixa'm que et digui "anònim" (aquest darrer comentari) que no se si els Drs. Calamarenys+Sabatetes+Aranyó et donarien el vist-i-plau en redacció irònica de textos. Per mi el teu comentari rebossa 'mala bava' i potser el creus genial. Aprèn dels que amb elegància i amb un ús impecable de la llengua en saben treure el millor de tot plegat.

Felicitats Doctors del Rial Sinerenc!

Drs. Calamarenys, Sabatetes d'Arenys & Aranyó Rip ha dit...

Fet "Barrinaire", ho tindrem present.

Estem amb tu "Panxita". No censurem comentaris però tampoc volem que es repeteixin fets insultants com els què hem vist en aquest post. Si us plau, viviu amb somriures nets i no amb males cares. Som un poble no una trinxera!