dissabte, 23 de juny del 2007

Investit un nou Doctor: el Dr. Aranyó Rip!

El Concili Redactor del “Rial Sinerenc”, el CRRS, s’ha reunit des d’altes hores de la matinada fins ara, havent dinat, per emetre un dictamen que de ben segur canviarà el decurs de la història d’Arenys de Mar. La nostra estimada vila, a partir d’avui, gaudeix d’un nou membre entre la teranyina talpaire que hem desplegat ara fa tot just una setmana.

Les peticions per accedir són crues, nosaltres no fem oposicions ni ens deixem seduir pel pedigrí. Tampoc fem assemblees esbojarrades de reis republicans ni reunions executives on el feligrès s’enfili per les parets. La igualtat ens caracteritza perquè tots naixem iguals i perquè tots acaben morint iguals: sense respirar!

Per tant, la redacció del “Rial Sinerenc” li plau comunicar-vos que s’ha investit un alt càrrec en la direcció permanent. Així doncs, ja no som dos sinó tres, pluralitat i imparcialitat marcaran la nova trajectòria de l’organització paramilitar.

Queda nomenat per ara i fins sempre amb el nom de Doctor Aranyó Rip. Aquest mestre en gai i saber i llegat cum laude, reconegut pels lletraferits més primmirats i els setciències més puritans, deixarà de ben segur una petjada gegant i farà canviar el rumb de les nostres vides, ja que engloba una llarga experiència en tots aquests anys. La població, però, ha de saber que fóra bo que no li busquéssiu les pessigolles, perquè no en té; al contrari, té molt males puces i us enviarà de pet cap dins de qualsevol tomba del Cementiri de Sinera si cal.

Es dóna per aixecada la cessió en aquesta revetlla de Sant Joan. Tot i així, es conclourà el document sortint tot portant una terrina de lacra per espessir-la amb la Flama del Canigó per així poder segellar l’acord. Només llavors serà vàlid!

PS: El flamant Dr., nat al segle passat, airejarà els seus cabells blancs de saviesa i plenitud intel·lectual a la Fira de la Cirera d’en Roca... Hi anirà en la missió d’ambaixador per atipar-se de cireres i deixar-ne sense als d’Arenys de Munt.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca!!!
Ja sou un tri.....

Anònim ha dit...

Aquest encara no sé qui és però ja investigaré...

Felicitats al nou membre i a tots els Joans.

PS: Teniu pensat ampliar gaire més la flota?

Drs. Calamarenys, Sabatetes d'Arenys & Aranyó Rip ha dit...

Anònim: No som cap tri.....; en tot cas som el "Concili Sinerenc dels Doctors".

Insolación Ajada: Disfruta investigant, que hi hagi sort! El nou membre ha rebut la teva felicitació. La "flota" pot augmentar a mesura que hi hagin arenyencs o arenyenques que s'acotin amb el nostre codi ètic.

Anònim ha dit...

Ho tindré present.

PS: D'on traieu aquests noms tan originals?